Güzelmiş baya yanar dönerli bişey [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skywalker87 yazdı:Güzelmiş baya yanar dönerli bişey [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
işim gereği markayı çok yakınen tanıyorum, imalatı ve satışı arasındaki sayı fark hayal edilemez derecedeAnkthas yazdı:Valla vitrinde hep görüp beğeniyodum ama len çin malı saat işte nesini beğenecem diyordum bugün avm'de kız arkadaşımı beklerken deniyim bakalım dedim, valla çok güzel [emoji1]
Öncelikle mavi pvd ve mavi shark mesh kayış çok hoş olmuş, baya orjinal. Kadran zaten saatin esas olayı, bir yeşil oluyor, bir mavi, bir turuncu. Bu kadar ışık oyununu başka hiçbir saatte görmedim. 12 ve 6 yazılarını beğendim art deco tarzı, çok hoş. Genel olarak beğendim açıkcası, fiyat olarak 880 TL çektiler, daha fazla inmiyorlar. Almam heralde ama aklım da kaldı yani [emoji1] Bu arada saati okumak imkansız, saat kısmı süs olarak yapılmış böyle daha çok parlak bir bileklik, bir bilezik olarak kullanılıyor sanırım bu alet [emoji67]
debra yazdı: işim gereği markayı çok yakınen tanıyorum, imalatı ve satışı arasındaki sayı fark hayal edilemez derecede
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asuspc yazdı:Ben çok kişinin kolunda bu tarz saat gördüm . Çoğu için horoloji değil moda stil vs vs önemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 183 misafir
|