TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj Skywalker87 » 28 Haz 2018, 23:26

Güzelmiş baya yanar dönerli bişey [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Skywalker87

Mesaj Ankthas » 28 Haz 2018, 23:34

Skywalker87 yazdı:Güzelmiş baya yanar dönerli bişey [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sorma çok fena :lol: Bir de saatimin bu kadar dikkat çekmesini istemezdim heralde.
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj debra » 28 Haz 2018, 23:54

Ankthas yazdı:Valla vitrinde hep görüp beğeniyodum ama len çin malı saat işte nesini beğenecem diyordum bugün avm'de kız arkadaşımı beklerken deniyim bakalım dedim, valla çok güzel [emoji1]

Resim

Resim

Resim

Resim

Öncelikle mavi pvd ve mavi shark mesh kayış çok hoş olmuş, baya orjinal. Kadran zaten saatin esas olayı, bir yeşil oluyor, bir mavi, bir turuncu. Bu kadar ışık oyununu başka hiçbir saatte görmedim. 12 ve 6 yazılarını beğendim art deco tarzı, çok hoş. Genel olarak beğendim açıkcası, fiyat olarak 880 TL çektiler, daha fazla inmiyorlar. Almam heralde ama aklım da kaldı yani [emoji1] Bu arada saati okumak imkansız, saat kısmı süs olarak yapılmış böyle daha çok parlak bir bileklik, bir bilezik olarak kullanılıyor sanırım bu alet [emoji67]
işim gereği markayı çok yakınen tanıyorum, imalatı ve satışı arasındaki sayı fark hayal edilemez derecede

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj ÜmitYüksel » 28 Haz 2018, 23:57

Ben çok kişinin kolunda bu tarz saat gördüm . Çoğu için horoloji değil moda stil vs vs önemli

Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Ankthas » 29 Haz 2018, 10:25

debra yazdı: işim gereği markayı çok yakınen tanıyorum, imalatı ve satışı arasındaki sayı fark hayal edilemez derecede

Az çok tahmin edebiliyorum, belki ikinci el 300-400 liraya denk getirebilirsem alırım yoksa gereksiz gerçekten de :D
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj Ankthas » 29 Haz 2018, 10:27

asuspc yazdı:Ben çok kişinin kolunda bu tarz saat gördüm . Çoğu için horoloji değil moda stil vs vs önemli

Evet Diesel'in de benzer bir modeli var galiba oldukça büyük. Saat takan insanların çoğu dediğiniz şekilde düşünüyor malesef :(
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj Ankthas » 03 Tem 2018, 19:44

Bugün Konyalı Saat Akasya'da Hamilton - Khaki Field denedim. Uzun zamandır field watch almak istiyordum ve bu modeli de epeydir takip ediyordum ama zaman bulup gidip deneyememiştim. Bugün tekrar baktım sitede 1500 TL olan fiyat, 1700 TL olmuş. Swatch Group kur farkını 1 Temmuz itibariyle fiyatlarına yansıtmış -zaten Temmuz genel olarak zamların ayı olacak gibi gözüküyor-. Saati gayet beğendim ama elim gitmedi bu fiyattan almaya, 5-6 ay önce 1300 TL civarındaydı. Mecbur ikinci el bekleyeceğiz artık, buradan elinde olup da satmayı düşünenlere selam çakarım :lol:

Saate gelirsek, çap 38mm ama çok çok daha büyük gözüküyor. Mat kasası çok şık, faux patina hiç sırıtmıyor çok doğal durmuş, kadran harika, tarih penceresi yok, okunabilirlik kalabalığa rağmen yüksek; bir tek kayışı hoşuma gitmedi, 2 parça kanvas daha güzel olurmuş sanki:

[url][url=http://hizliresim.com/yq5yVk]Resim[/url][/url]
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj debra » 12 Tem 2018, 19:46

Resim Resim sirkeci’de dolaşırken ilgimi çekti; satıcının anlattığına göre zenith genel müdürü ayrılmış kendi markasını kurmuş vs vs. Quartz tabii fakat çok şık. Kolda çok kaliteli bir görüntüsü var. Biraz düştüm ne yalan söyleyeyim.

Kullanıcı avatarı
debra

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 183 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners