Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Üstad merhaba, nişanlımın öğrencilik yıllarında aldığı anlamı büyük bir saatim var fotosunu akşam yüklesem kordon önerir misin? Ölçüsünü bilmiyorum gerekirse saati kargolarım sana. Birde iletişim bilgilerini bulamadım
*REFERANSLAR* Saat Aldığım Üyeler: cagri91 muhammed timeluxury ChrisKlein akareSaat tt59 Sattığım Üyeler: Kasırgaa
Değerli kardeşim Görkem'in sanat eserleri öyle yakıştı ki saatime. Saatimin manevi değeri benim için çok çok yüksek, şimdi Görkem'in imal ettiği kordonlar ile daha da anlamlı oldu. Ben hikayesi olan saatleri seviyorum ve bu saatin hikayesi de çoğu insanı etkileyecek cinsten. Umarım foruma saatlerimizin hikayesi bölümü açılır orada paylaşırız Tekrar teşekkürler Görkem üstad emeğine sağlık.
*REFERANSLAR* Saat Aldığım Üyeler: cagri91 muhammed timeluxury ChrisKlein akareSaat tt59 Sattığım Üyeler: Kasırgaa
Eren hocam iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim guzel zamanlarda kullan umarim senin icin bu kadar ozel olan saatin hikayesini en kisa zamanda bizlerle paylasirsin
Bir suredir is yogunlugumdan dolayi ihmal ettim biraz hareket katalim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[quote="gkarinca"]Eren hocam iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim guzel zamanlarda kullan umarim senin icin bu kadar ozel olan saatin hikayesini en kisa zamanda bizlerle paylasirsin
Tabi ki paylaşırım Görkem hocam bakayım forumda uygun bir bölüm var mı
Bahsettiginiz gri ilk fotodaki ise o aslinda taslama islemi yapilmis su yesili sanirim foto biraz yaniltici olmus [emoji1] ama mesaj alindi gri den de calisacagiz [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi