TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Stealth Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Stealth Saatler

Mesaj whichwatch30 » 23 Ara 2025, 01:48

Aşağı yukarı neden bahsettiğimiz belirli sanırım. Bir çok stealth olarak değerlendirilebilecek saat var ve ilgimi çekiyorlar. Ben iki tanesiyle yakından tanıştım, çok beğendim fakat benim için ideal olduklarından şüpheliyim.

Bulgari ile Zenith'in iki saati. İlgi çekici bulduklarınızı paylaşırsanız belki herkese faydalı olur. Bu arada resim yüklemeyi beceremedim şimdilik, özürler.
https://www.ablogtowatch.com/wp-content/uploads/2021/09/Bulgari-Octo-Roma-WorldTimer-3.jpg
https://wornandwound.com/library/uploads/2022/10/Zenith_elprimero_002.jpg
En son whichwatch30 tarafından 25 Ara 2025, 01:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
whichwatch30

Re: Stealth Saatler

Mesaj copycat » 23 Ara 2025, 21:34

Linkler açılmıyor maalesef.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj Bond » 23 Ara 2025, 23:18

Yüklenmek istenen imaj linki [img]...[/img] kodunun içine ... yerine yerleştirilecek. Tüm kodlar cevap gönder panelinde metin yazılan bölümün hemen üzerinde.

Link olarak yollanmak istenirse [url]...[/url] şeklinde kullanılıyor.

Göndermeden önce önizleme seçerek nasıl görüneceğine bakabilirsin :idea:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj whichwatch30 » 25 Ara 2025, 01:14

Şimdi linkler açılıyor. Bence Bulgari daha özel. Bu kadar gösterişli ve cesur bir tasarım siyahlara bürününce giyilebilir olmuş. Yine de benim için biraz fazla 'moda dergisi' saati, muhtemelen edinmeye cesaret edemem. Zenith az uzaktan bakılınca çok şık duruyor. Sizin tercih ve önerilerinizi bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
whichwatch30

Mesaj Bond » 25 Ara 2025, 10:34

Hemen hemen tüm markalarda var stealth / phantom / monochrome saatler. Bir kaç aklıma gelen model ekledim. Seiko 5'i yakından hiç görmedim ama forumda bir üyede vardı sanki, bilezik yerine nato / kanvas kayış ile daha iyi duruyordu diye hatırlıyorum. B&R ve Omega'nin bileğimde fotoğrafları vardı ama şu an bulamadım. Monochrome tonlanmış veya DLC / PVD kasalı siyah / koyu gri kadranlı saatleri ben seviyorum genel olarak ama indeks kontrast kısmen açık renkler olması daha hoşuma gidiyor. İlk ikisi benim için biraz fazla phantom açıkçası :roll: :geek: :D

Rolex Pro Hunter bazı modeller, Royal Oak bir kaç model ve Panerai Carbotech kasalı seriler örnek verilebilir. Karbonfiber kasalı modeller bu tip saatlerde baya iyi duruyor.

Bulgari ve Zenith tam stealth sayılmaz bence ama monochrome olarak gayet takılabilir güzel modeller. Özellikle Zenith.

Bell&Ross BR03 Phantom

Resim

Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Black - Black

Resim

Seiko 5 Black Stealth SRPJ09

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj whichwatch30 » 25 Ara 2025, 10:49

Bond yazdı:Hemen hemen tüm markalarda var stealth / phantom / monochrome saatler. Bir kaç aklıma gelen model ekledim. Seiko 5'i yakından hiç görmedim ama forumda bir üyede vardı sanki, bilezik yerine nato / kanvas kayış ile daha iyi duruyordu diye hatırlıyorum. B&R ve Omega'nin bileğimde fotoğrafları vardı ama şu an bulamadım. Monochrome tonlanmış veya DLC / PVD kasalı siyah / koyu gri kadranlı saatleri ben seviyorum genel olarak ama indeks kontrast kısmen açık renkler olması daha hoşuma gidiyor. İlk ikisi benim için biraz fazla phantom açıkçası :roll: :geek: :D

Rolex Pro Hunter bazı modeller, Royal Oak bir kaç model ve Panerai Carbotech kasalı seriler örnek verilebilir. Karbonfiber kasalı modeller bu tip saatlerde baya iyi duruyor.

Bulgari ve Zenith tam stealth sayılmaz bence ama monochrome olarak gayet takılabilir güzel modeller. Özellikle Zenith.

Bell&Ross BR03 Phantom

Resim

Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Black - Black

Resim

Seiko 5 Black Stealth SRPJ09

Resim

Haklısınız stealth olan bunlar daha ziyade, Seiko'yu sevdim şahsen.
Kasa'nın siyahlığı yine de biraz 'stealthy' yapıyor Bulgari ile Zenith'i bence.
Kullanıcı avatarı
whichwatch30

Mesaj copycat » 25 Ara 2025, 12:36

GörselResim

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners