Ben daha önce ince ve pilli olarak Longines la grande classique, Edox Les Geneves kullanmıştım.
Fiyat olarak daha uygun bu Citizen modellerinide çok beğendim.

Eterna yazdı:Quantum yeni modeller çıkarmış. Miyota 8215 mekanizma, safir cam, 100 metre wr, 41mm çap vs.
Hatta bir yerde 316L çelik diye okudum ama henüz tam bilemedim o konuyu.
11.474 TL inanılmaz ilginç geldi. Konyalı saat satıyor. En yakın zamanda canlı inceleyeceğim. Fiyat performans canavarı sloganını kullanıyor firma. Yani çok doğru gibi gözüküyor uzaktan. İnceleyen var ise yorumları keyifle okurum.
Bu fiyatlara olması inanılmaz. Tebrik ediyorum.Eterna yazdı:Quantum yeni modeller çıkarmış. Miyota 8215 mekanizma, safir cam, 100 metre wr, 41mm çap vs.
11.474 TL inanılmaz ilginç geldi. Konyalı saat satıyor. En yakın zamanda canlı inceleyeceğim. Fiyat performans canavarı sloganını kullanıyor firma. Yani çok doğru gibi gözüküyor uzaktan. İnceleyen var ise yorumları keyifle okurum.
Hocam yüksek fiyatlara öyle alıştırıldık ki, bu fiyatlar bize inanılmaz geliyor.demir77 yazdı:Bu fiyatlara olması inanılmaz. Tebrik ediyorum.Eterna yazdı:Quantum yeni modeller çıkarmış. Miyota 8215 mekanizma, safir cam, 100 metre wr, 41mm çap vs.
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: MehmetKaratürk, murkov, shad ve 217 misafir
|
||||||||||||||