Vay be
ne olacak bakalım şimdi
Ayrıca esnafımızın 1e alıp bize 10a çakmasına engel olan Çin dehşeti de artık yok, esnafımızın yanındayız artık 1e alıp 20ye de çakabilir [emoji41]Umutt yazdı:Vatan sağolsun diyorum, ülke ekonomisinin selameti için; hepimizin, elini taşın altına koyması gerekiyor bence..
Ben bu tür haberleri aldığımda mehter marşı dinliyor, hem milli birlik ve beraberlik duygularımı kamçılıyor ve hem de kollektif bilincimi yükseltiyorum. Tüm forumdaşlarıma da nacizhane tavsiyemdir.
Umutt yazdı:Vatan sağolsun diyorum, ülke ekonomisinin selameti için; hepimizin, elini taşın altına koyması gerekiyor bence..
Ben bu tür haberleri aldığımda mehter marşı dinliyor, hem milli birlik ve beraberlik duygularımı kamçılıyor ve hem de kollektif bilincimi yükseltiyorum. Tüm forumdaşlarıma da nacizhane tavsiyemdir.
Elhamdülillah Tolgacım, kalemine sağlık, milli duruş daha iyi anlatılamazdı.Tolgi06 yazdı:Ayrıca esnafımızın 1e alıp bize 10a çakmasına engel olan Çin dehşeti de artık yok, esnafımızın yanındayız artık 1e alıp 20ye de çakabilir [emoji41]Umutt yazdı:Vatan sağolsun diyorum, ülke ekonomisinin selameti için; hepimizin, elini taşın altına koyması gerekiyor bence..
Dış mihrakları yendik yine Umut Abi.
[emoji2][emoji2][emoji2]Umutt yazdı:Vatan sağolsun diyorum, ülke ekonomisinin selameti için; hepimizin, elini taşın altına koyması gerekiyor bence..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Foçabeyi, onboardx, segg ve 243 misafir
|
||||||||||||||