TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ta覺nd覺m

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Ta覺nd覺m

Mesaj leonardo06 » 02 Oca 2026, 00:15

Arkadalar merhaba,
Forumda eski olanlar bilir.
9 y覺ld覺r i nedeniyle Kanadada ya覺yordum.
1 Ocak itibar覺yla Houston, Texasa ta覺nd覺m. Yak覺nlarda forumdan arkadalar varsa beklerim. Ayr覺ca saatlerle ilgili buran覺n avantaj ve dezavantajlar覺n覺 da yazarsan覺z sevinirim. Art覺k jomashop癟u mu olaca覺z yoksa?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Kay覺t: 10 Mar 2012, 14:52

Re: Ta覺nd覺m

Mesaj mturann » 02 Oca 2026, 09:09

Hay覺rl覺 olsun
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj leonardo06 » 02 Oca 2026, 15:58

mturann yazd覺:Hay覺rl覺 olsun
Teekk羹rler 羹stad

Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Mesaj Bond » 05 Oca 2026, 21:44

Leonardo hay覺rl覺 olsun. G羹le g羹le oturman覺 dilerim. Joma tabii Kanadaya Houstandan 癟ok daha yak覺n :D Amerikada yaayan bir hayli 羹ye vard覺 ama Texastan tan覺d覺k aktif birini hat覺rlam覺yorum. US doal olarak pazar b羹y羹kl羹羹nden dolay覺 her bak覺mdan s覺f覺r ve ikinci el olarak 癟ok daha 癟eitlilie sahiptir. Forum sistemlerini seviyorsan zaten d羹nyan覺n en b羹y羹k forumlar覺 orada lokal olarak dahi bir 癟ok aktivite oluyordur saat merakl覺lar覺 i癟in. Selamlar

LG-H930 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj leonardo06 » 06 Oca 2026, 08:50

Bond yazd覺:Leonardo hay覺rl覺 olsun. G羹le g羹le oturman覺 dilerim. Joma tabii Kanadaya Houstandan 癟ok daha yak覺n :D Amerikada yaayan bir hayli 羹ye vard覺 ama Texastan tan覺d覺k aktif birini hat覺rlam覺yorum. US doal olarak pazar b羹y羹kl羹羹nden dolay覺 her bak覺mdan s覺f覺r ve ikinci el olarak 癟ok daha 癟eitlilie sahiptir. Forum sistemlerini seviyorsan zaten d羹nyan覺n en b羹y羹k forumlar覺 orada lokal olarak dahi bir 癟ok aktivite oluyordur saat merakl覺lar覺 i癟in. Selamlar

LG-H930 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Teekk羹rler Bond [emoji1635]
Evet, haftasonu bir癟ok 羹nl羹 markan覺n saatlerini satan bir mekana girdim. yle kalabal覺kt覺 ki, aa覺daki saati denemek i癟in bir g繹revliyi beklemem 40 dakika s羹rd羹. Bu kadar saatseveri bi arada g繹rmekten de keyif ald覺m dorusu. Kuru kalabal覺k deil, ger癟ekten saat al覺verii yap覺yorlard覺. Ben beklerken g繹zlerimin 繹n羹nde bi black bay bir de ranger ald覺 herifin biri. Selamlar!
Resim

Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Mesaj Heesh » 06 Oca 2026, 11:27

Hay覺rl覺s覺 olsun g羹zel imkanlar :) hangi ranger ile black bayi ald覺 merak ettim :)

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 212 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners