TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesleklerimiz ve Saatlerimiz

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesleklerimiz ve Saatlerimiz

Mesaj Clk » 24 Ağu 2010, 19:47

Aslinda saatlerimiz is basinda basligi da kullanilabilirdi. Ancak, is basi genel bir kavram oldugu icin mesleklerimizi vurgulayan fotograflarda saatlerimizi nasil ortaya koyardik. Mesela bir oto tamircisi icin bu sorun olmazdi. Motor tamir ederken cekilmis bir fotograf yeterli. Peki siz ne is yapiyorsunuz ve bu meslegi saatiniz ile birlestirerek nasil fotograflardiniz?

Haydi arkadaslar, hayal gücünüzü ortaya koyun ve güzel fotograflar ile mesleklerinizi tanimlayin. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Mesleklerimiz ve Saatlerimiz

Mesaj 2fast4u » 24 Ağu 2010, 22:52

genelde laptop arka planda olmak suretıyle wrıstshot lar gelecektır kı bu kolunuzda hangı saat var ıle ortusur ben kendı adıma hobılerımızle saatler arasında bır bag kurmalıyız gorsel manada daha renklı olacaktır ???
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 24 Ağu 2010, 22:55

Ben öyle düsünmüyorum. Avukatlar var aramizda, Mühendisler v.s. bence farkli seyler cikacaktir ortaya. O yüzden hayalgücünüzü calistirin dedim. Yarin ben üzerime düseni yapmaya calisacagim :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Jazz » 24 Ağu 2010, 23:00

Bu hafta tatilde olduğum için eski bir fotoyla katılayım..Daha iyi anlatılırdı mutlaka ama şimdilik bu var elimde :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj sedir » 25 Ağu 2010, 08:44

Güzel. Ancak sanki haydi bu resimden ne iş yaptığımı bilin tahminine benziyor. Ne dersiniz?
Mesela Jazz: Masa başında, beyaz yakalı tabir edilen bir iş yapıyor. Masanın tipi, yerdeki halı, cep telefonu ve saati bir araya getirince resmi bir kurum olmadığını düşünüyoruz... ve saire... Daha iyi anlatılırdı dediğine göre birkaç resim daha bekleyip, tahminimizi geliştireceğiz.
Yanlış mı anladım konu başlığını yoksa?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 25 Ağu 2010, 09:16

Jazz yazdı:Herkese merhaba,

Forumu bugün tesadüfen keşfettim ve çok sevindim..saate ilgi duyan kişilerin biraraya gelmesi açısından gerçekten çok güzel. 35 yaşındayım ve bankacıyım. Uzun süredir saatlere merakım var ve bütçem elverdiğince kolleksiyonumu genişletmeye çalışıyorum..bilgi paylaşabileceğim/alabileceğim böyle bir yerde olmaktan dolayı çok mutluyum..

Bende direk şurdan kopya alayım. :lol:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 25 Ağu 2010, 09:34

Sedir, 100% dogru anlamissin. Mesleklerimiz ile ilgili direkt fotograflar sordum. Cikan sonuclar gercekten eglenceli oluyor :)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 25 Ağu 2010, 09:53

Resim
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Archimed, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], onurkoseoglu ve 83 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners