Not: Başlık ismi için *Sedir hocam dan destur istiyorum

1. Citizen Quartz ('70lerin sonu yada '80lerin başı)= İlk sırada rahmetli Dedemden bana kalan Citizen var, en çok kıymet verdiğim saatim. Daha önce bu saat için ayrı bir başlık açmıştım, aşağıdaki linkten o başlığı da inceleyebilirsiniz.

2. Seiko Premier Kinetic Auto Relay - movement: 7D48 = Çok sevdiğim bir saatim, Ablamın bana 25. doğum günü hediyesi olması hasebi ile yine benim için manevi değeri de olan bir saat, 2005 üretimi, aşağıdaki linkte yapmış olduğum küçük inceleme ve kendi incelememi devamına eklediğim *serxx in yaptığı değerli inceleme var.

3. Seiko5 vintage '73 - movement: 6119 = Çok severek ve daha çok "dress watch" olarak kullandığım, gerçekten çok iyi kondüsyonda olan bir emektar, amman çizilmesin diyerek takıyorum...

4. Seiko Lord Matic vintage '74 - movement: 5606 = Yine çok severek kullandığım bir Seiko daha

5. Seiko5 vintage '84 - movement: 6119 = En çok kadran rengini ve kollarını sevdiğim nam-ı diğer Maviş

6. Seiko Kinetic Scuba Diver - movement: 5M62 = Yakın zamanda sevgili dostum *Razz dan takas ederek aldığım bir Seiko (Seiko Arctura Kinetic 5M62 ile takas edildi, aşağıda fotoğrafı mevcut). Gerçekten de bir Diver a ihtiyacım vardı ve bu saat ihtiyacımı kesinlikle karşıladı, büyük saat fobimide yenmeme vesile oldu, her geçen gün daha da severek takıyorum, üretim yılı 2007. Aşağıdaki linkte saat ile ilgili yazdığım naçizane gözlemler mevcut ve dostum *Razz ın yazdığı incelemede mevcut.

Artık *Razz ın saatleri arasında olan Arctura, benim kolumda iken

Arctura, *Razz ın kolunda iken

7. Seiko5 vintage '77 - movement: 6319 = Daha çok klasik/spor (nasıl denir bilmiyorum casual değil ama kot üzerine spor gömlek+ceket v.s. tarzı kastetmeye çalışıyorum

İçinde bulunduğumuz 2012 yılı itibarı ile yakışıklımız 35. yaşında

8. Seiko Quartz Chronograph - movement: 7T24 = Tarzını beğenerek aldığım nispeten nadir bulunan bir Seiko modeli, üretim yılı 1988 vintage diyebiliriz, 1/100 hassasiyetinde zaman tutabiliyor, yumurta pişirirken çokta işime yaradığı söylenemez ama

9. Globen / Denmark = 2002 yılında aldığım ve şu sıralar kullanmadığım bir saat aslında paylaşmayacaktım ama yılların hatırı var

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim...